Mokken die je aanmoedigen om te werken aan je work-life balance.

SOLD OUT

NIEMAND IS IMMUUN VOOR STRESS

Maar wist je dat wel 49,9% van alle ondernemers met wallen onder hun ogen zit te werken en ongeveer evenveel van hen constant stress ervaart*? 


Da’s te veel. Het is dus hoog tijd om daar iets aan te doen. Daarom bieden wij je een koffiemok met een motivational quote waar je écht iets aan hebt. Want deze mok moedigt je niet aan om te werken tot je erbij neervalt, maar om gewoon goed te werken – met mate.

*namaste

*Cijfers uit bevraging bij 1.061 ondernemers april 2023

Wie goed voor zichzelf zorgt, zorgt goed voor zijn bedrijf.

Het is belangrijk om als eindverantwoordelijke al je projecten goed op te volgen, maar vergeet jezelf niet. Jij bent het belangrijkste project voor je onderneming want jij bent onvervangbaar.

SOLD OUT

WE'VE GOT YOUR BACK OP DEZE 5 KEY MOMENTS

Ben je helemaal klaar om voor het eerst “boss” te worden en je eigen onderneming uit de grond te stampen? Dan kan je op ons rekenen om je te informeren rond ondernemerschap.

Klaar voor de volgende stap in je onderneming en je eerste werknemer aan te nemen? Bij Liantis geven we je mee hoe jij de perfecte match vindt voor jouw bedrijf, en reiken we je tips aan over hoe jij een goede werkgever wordt.

Word je als ondernemer voor het eerst ouder? Dan helpen wij je om de perfecte balans te vinden tussen ouderschap en ondernemerschap.

Soms kom je met je onderneming wel eens in moeilijker vaarwater terecht en stel je jezelf de vraag of je wel goed bezig bent. No worries, op elk minder moment staan we voor jou klaar om samen naar een oplossing te zoeken.

Ben je klaar om je zaak meteen over te laten of blijf je toch nog even “de baas” tot iemand anders het helemaal overneemt? Wij zoeken in elk geval samen met jou uit hoe je best jouw zaak kan overlaten.

Kleurt jouw mentale batterij gloeiend rood?
Test het met de Liantis welzijnsbarometer: vul enkele vragen in en krijg jouw score en advies op maat.

Een initiatief van

Met de steun van

© 2023